caesen
caesen

Benvinguts / Bienvenidos / Welcome

Invisalign, l’ortodòncia invisible

La Clínica Dental Núria Gatnau és Platinum Elite Provider que vol dir que ha tractat entre 81 i 150 pacients els últims 12 mesos

Invisalign és un tractament d’ortodòncia quasi invisible. Per fer-ho, el teu ortodoncista, mitjançant un sistema avançat d’imatges 3D, crearà un pla personalitzat de tractament des de la posició inicial de les teves dents fins a la posició desitjada final. A partir d’aquí, es fabriquen una serie d’aligners personalitzats per moure les teves dents poc a poc.

Cada aligner es porta posat aproximadament 1 o 2 setmanes abans de ser remplaçat pel següent. D’aquesta manera, les dents es van movent gradualment fins a la posició final projectada. El temps del tractament depèn de les necessitats específiques de cada pacient i serà determinat pel teu ortodoncista especialista amb Invisalign.

Es tracta d’un sistema amb nombrosos avantatges. Per una part és estètic, ja que és quasi imperceptible, a més és un sistema més còmode que els tradicionals braquets -que a vegades generen molèsties com llagues o petites ferides-. Un altre punt positiu és la higiene, ja que al tractar-se d’un aparell removible es pot rentar perfectament. Finalment també destaquem que es tracta d’un sistema previsible en el qual tant el doctor com el pacient saben quins son els diferents passos que es duran a terme.

Queda clar que Invisalign és un tractament amb un gran potencial i moltes avantatges però cal que el dugui a terme un ortodoncista especialitzat i amb una llarga experiència. Per aquesta raó, la Clínica Dental Familiar Núria Gatnau està reconeguda com a Platinum Elite Provider, una de les distincions més altes entre els ortodoncistes especialitzats en aquest sistema i que vol dir que ha tractat entre 81 i 150 pacients els últims 12 mesos. Si tens dubtes sobre Invisalign o creus que podria ser el tractament que necessites, vine a la clínica i t’assessorarem.

 

SOBRE NOSALTRES

Gaudim tenint cura dels somriures de grans i petits, i ho fem amb equip especialitzat en tots els camps de l’odontologia. Practiquem una odontologia mínimament invasiva i potenciem de forma natural el teu somriure. Busquem l’excel·lència en cada tractament amb els millors materials i tecnologia dental.