caesen
caesen

Benvinguts / Bienvenidos / Welcome

Estrenem nou web

Fa poc celebràvem el nostre 3r aniversari, i uns dies després arriba el nostre regal: un nou web de la clínica. Es tracta d’un projecte que ens ha portat força temps i del qual estem molt orgullosos. El nou web té un disseny clar i diàfan, com també ho és la nostra clínica. A la home hi trobareu destacats amb enllaços directes als diferents apartats així com les tres últimes notícies del blog.

A l’apartat qui som podreu conèixer una mica més el nostre centre, els professionals que hi treballen i els nostres valors. Per altra banda, a l’apartat especialitats detallem els nostres serveis i tractaments. Finalment, també trobareu l’apartat de blog on explicarem el dia a dia de la clínica, les novetats, els casos més interessants o els consells que heu de tenir en compte per lluir el millor somriure.

Esperem que gaudiu d’aquesta nova eina de comunicació tant com nosaltres!

Leave a Reply

SOBRE NOSALTRES

Gaudim tenint cura dels somriures de grans i petits, i ho fem amb equip especialitzat en tots els camps de l’odontologia. Practiquem una odontologia mínimament invasiva i potenciem de forma natural el teu somriure. Busquem l’excel·lència en cada tractament amb els millors materials i tecnologia dental.