caesen
caesen

Benvinguts / Bienvenidos / Welcome

Estrenem nou web

Fa poc celebràvem el nostre 3r aniversari, i uns dies després arriba el nostre regal: un nou web de la clínica. Es tracta d’un projecte que ens ha portat força temps i del qual estem molt orgullosos. El nou web té un disseny clar i diàfan, com també ho és la nostra clínica. A la home hi trobareu destacats amb enllaços directes als diferents apartats així com les tres últimes notícies del blog.

A l’apartat qui som podreu conèixer una mica més el nostre centre, els professionals que hi treballen i els nostres valors. Per altra banda, a l’apartat especialitats detallem els nostres serveis i tractaments. Finalment, també trobareu l’apartat de blog on explicarem el dia a dia de la clínica, les novetats, els casos més interessants o els consells que heu de tenir en compte per lluir el millor somriure.

Esperem que gaudiu d’aquesta nova eina de comunicació tant com nosaltres!

SOBRE NOSALTRES

Gaudim tenint cura dels somriures de grans i petits, i ho fem amb equip especialitzat en tots els camps de l’odontologia. Practiquem una odontologia mínimament invasiva i potenciem de forma natural el teu somriure. Busquem l’excel·lència en cada tractament amb els millors materials i tecnologia dental.